Kinderen kunnen zich nu inschrijven voor Archikidz Rotterdam! Op zaterdag 12 mei van 13.00 tot 16.00 uur bouwen 300 kinderen van 7 t/m 12 jaar onder begeleiding van architecten hun droomhuis, kasteel of ander fantasiebouwwerk, ge├»nspireerd op het thema van de dag: DRIJVEND HUIS. Deelname is gratis, zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen bouwen. Het evenement vindt plaats op de mooie Rotterdamse locatie Las Palmas op de Kop van Zuid. NOV’82 Architecten is deze dag ook aanwezig als dagarchitect.

Kinderen gaan bouwen met kurk, hout, karton en andere materialen. TV-presentator Jurre Bosman zal samen met de architectenjury alle kinderen interviewen over hun bouwwerk.

Archikidz flyer

Er zijn nog een paar plekken beschikbaar dus schrijf je snel in! Ook ouders hoeven zich tijdens deze middag niet te vervelen: zij kunnen gratis naar de film in LantarenVenster of met 50% korting naar het Nederlands Fotomuseum.

Aan het einde van de middag maakt de jury bekend wie de mooiste maquettes hebben gemaakt. In de herfst van 2012 zullen deze maquettes worden tentoongesteld in de hal van de Openbare Bibliotheek Rotterdam.

Bezoek de website voor meer informatie en aanmelden: www.archikidzrotterdam.com

 

Close
Go top