Altijd al eens een architectenbureau van binnen willen zien. Op de ‘Dag van de Architectuur‘ opent NOV’82 Architecten de deuren van haar atelier, op de 1e Pijnackstraat 69 in Rotterdam Noord. 

In het kader van ‘Ontbijten bij een Architect!‘ is het mogelijk om zaterdagochtend 23 juni een kijkje in de keuken van de architect te nemen op bijzondere plekken in de stad; hoog in de maassilo, in een slechts twee meter breed pandje (NOV’82 Architecten) of in het HAKA gebouw. Jonge bureaus verwelkomen je op hun werkplek met een petit-ontbijt naar eigen smaak en vertellen met plezier over hun werk en drijfveren.

Dat NOV’82 zich bezighoudt met ontwerpen gerelateerd aan het thema “Architectuur en Voedsel” van deze Dag van Architectuur blijkt uit hun project voor de wijk de Passart in Heerlen. Hier zijn op braakliggend gebied fruitbomen geplant die voor alle betrokken partijen, de wijk, de kweker en de gemeente, winst opleveren. Op kleinere schaal doet NOV’82 ook mee aan het thema voedsel: op het dakterras wordt het ontbijt voor de Dag van de Architectuur geserveerd met producten uit eigen dakmoestuin.

Close
Go top