NOV’82 Architecten wenst iedereen een goed en productief nieuw jaar! We hebben er zin in om met diverse projecten en samenwerkingen aan de slag te gaan in 2014. 

We starten het jaar met een crowdfundingactie op voordekunst.nl om de financiering van de definitieve audiomaquette van de Tweede Kamer rond te krijgen. Dit voorjaar zullen we dan starten met de bouw om in het najaar de audiomaquette te kunnen presenteren in de Tweede Kamer. Dit project doen we in opdracht van Geluid in Zicht.
U kunt dit project steunen op: www.voordekunst.nl/vdk/project/view/1626-audiomaquette-voor-blinden-en-slechtzienden

Momenteel zijn we ook druk met het maken van een 3D geprinte voelmaquette van het gehele Binnenhof terrein voor blinden en slechtzienden in opdracht van ProDemos – Huis voor democratie en rechtsstaat. Na de onderzoeksfase zitten we nu in de uitwerkingsfase en zullen we begin 2014 deze maquette gaan 3D printen bij Shapeways.

Afgelopen jaar lanceerden wij succesvol onze productlijn Urban Fabric, ook dit jaar zal deze worden uitgebreid met nieuwe steden. De ontwikkeling van nieuwe producten binnen deze lijn is in volle gang, deze zullen dan ook dit jaar in onze webshop  www.urbanfabric.eu te verkrijgen zijn.

Daarnaast gaan we dit jaar met diverse bouwaanvragen voor verbouwingen van woningen en winkels in Delft aan de gang.

We zullen op onze Facebook regelmatig updates geven van onze projecten

Close
Go top