Maquettes / 3D modellen

Offerte op maat

We maken altijd een offerte op maat voor uw aanvraag. In samenspraak met u zullen we uw wensen doorspreken.

3D modelleren & printen

NOV’82 heeft een eigen 3D printer. Daarnaast hebben we connecties om en vele materialen te kunnen printen. We beschikken over de kennis om 3D modellen te maken en te printen.

Lasersnijden

NOV’82 Architecten beschikt over een eigen lasersnijder om zeer fijne en strakke presentatie maquettes te vervaardigen.

Maquettes zijn nog altijd een krachtig middel om anderen te overtuigen van uw ideeën. NOV’82 Architecten is gespecialiseerd in maquettebouw. Wilt u een maquette op maat dan kunnen we dit voor u realiseren. Wij hebben door de jaren heen ruime ervaring opgebouwd met het vervaardigen van de meest uiteenlopende maquettes. Voor de vervaardiging van onze maquettes gebruiken we moderne technieken, zoals de 3D printer, lasersnijder en CNC machine. In ons portfolio en op deze website vindt u een overzicht van diverse maquettes die we gemaakt hebben.

Bent u benieuwd naar een prijsindicatie voor uw maquette of wilt u informeren naar wat er mogelijk is, neem dan gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

180906_MaquettePortfolio
180906_MaquettePortfolio

Een selectie van onze maquettes hebben we nu gebundeld in een overzichtelijk Maquetteportfolio. Deze kunt u hier downloaden in pdf-format.

Close
Go top