NOV’82 Architecten heeft een nieuwe werkplek gevonden in het Oude Noorden van Rotterdam, de 1e Pijnackerstraat 69. Dit smalle pand stamt uit 1897. We zijn vanaf 1 juli op onze nieuwe locatie te vinden.

De begane grond met twee openslaande deuren gaan we inrichten als maquettewerkplaats. Halverwege augustus zullen we ook over een lasersnijder beschikken. De eerste verdieping gaan we gebruiken als kantoorruimte. Op de bovenste verdieping zullen we het gaan inrichten als vergader- en lunchruimte. Tevens is hier ruimte om maquettes en projecten te exposeren.

Met een breedte van slechts 2 meter, is het atelier het smalste architectenbureau van Nederland. Het pand telt 3 verdiepingen. Voor ons een fantastische uitdaging om hier een goede werkplek van te maken. De aankomende zomer zullen we dan ook gebruiken om het pand optimaal aan te passen aan onze eisen.

Op de eerste verdieping die we gaan inrichten als kantoorruimte zullen we een platform aanleggen om het hoogte verschil van maar liefst 15 cm van zijwand naar zijwand op te vangen. Verder zullen we 2 werkplekken maken en opbergruimte creëren door planken aan het plafond te hangen d.m.v. staaldraad.

Op de begane grond gaan we de toiletruimte verruimen en aanpassen op de nieuw aangebrachte trap.

Close
Go top