NOV’82 Architecten is genomineerd voor de PK AWARD een nieuwe prijs, die door Bouwinvest i.s.m. Arcam wordt uitgereikt. Bouwinvest wil met deze prijs startende ontwerpers steunen. Deze nieuwe award komt voort uit de Piet Kranenbergring.

Met deze nieuwe prijs, die eens in de twee jaar wordt uitgereikt, heeft Bouwinvest als doel startende, talentvolle ontwerpers ‘paardenkracht’ te geven. Enerzijds door een financiële impuls te geven, anderzijds door een wildcard beschikbaar te stellen voor de shortlist van interieurontwerpers. Startend talent krijgt hierdoor de ruimte zich te profileren tussen de ‘usual suspects’ en maken zo een reële kans op een grote opdracht. Inzet in 2015 is het monumentale Noordgebouw van de in december 2014 door het Bouwinvest Office Fund aangekochte Citroëngebouwen.

Bouwinvest Development en Peak Development begeleiden de kandidaten inhoudelijk tijdens de prijsvraag. De winnaar wordt op woensdag 20 mei in het Citroëngebouw bekend gemaakt. Dan worden tevens de winnaars van de vak- en publieksprijs van de Gouden A.A.P. van Arcam bekend gemaakt.

Nieuwsbrief Arcam 17 maart 2015

Close
Go top