Afgelopen zaterdag heeft NOV’82 Architecten de ARCHICUP gewonnen door in de finale OMA te verslaan met penalty’s. Met de hulp van vrienden uit het architectenvak konden wij een divers en sportief team presenteren.

Met onze lasersnijder hebben we ons outfit wederom vormgegeven, het resultaat mocht er dan ook zijn. De Rotterdamse stadsplattegrond met NOV’82 Architecten erin verwerkt gebaseerd op de door onze ontworpen Design Stadsklokken.

In de poolfase mochten we het opnemen tegen het organiserende MVRDV, Mecanoo en Kraaijvanger. Alle drie de wedstrijden konden we met winst afsluiten, waardoor we groepswinnaar in pool B zijn geworden.

In de volgende ronde mochten we het opnemen in een pool tegen Ector Hoogstadt en ZUS. De wedstrijd tegen Ector Hoogstadt eindigde in een 2-2 gelijkspel. Vervolgens werd met een ruime zege 8-3 van ZUS gewonnen. Doordat ZUS vervolgens van Ector Hoogstad won, stond NOV’82 Architecten in de finale van de ARCHICUP.

In de finale was OMA onze tegenstander. Na op voorsprong te komen uit een knap binnengeschoten corner scoorde OMA vanuit een vrije trap de 1-1 binnen. Dit was ook de eindstand in de reguliere speeltijd. De finale moest beslist worden met penalty’s. Met onze uitblinkende keeper Laura die er 2 tegen hield en doordat onze penaltynemers allemaal raak schoten is NOV’82 Architecten winnaar geworden van de ARCHICUP 2012.

NOV’82 Architecten bedankt de organisator MVRDV en alle medeteamgenoten: Tatjana, Vicki, Luuk, Bart, Sander en Jan voor een fantastische dag!


Close
Go top