Kunstzinnig MontMartre meets Creatief Noord op het Pijnackerplein te Rotterdam op zaterdag 19 mei van 12.00 tot 19.00 uur. NOV’82 Architecten zal deze dag ook haar producten presenteren. Dus kom ook een kijkje nemen!

pleindupubliqueHet Pijnackerplein in het Rotterdamse Oude Noorden wordt zaterdag 19 mei omgetoverd tot Plein du Publique Kunst en Kurieus Markt. Een mix van het 19e eeuwse, kunstzinnige Parijse Montmartre en 21e eeuws eigenwijs en eigentijds creatief Rotterdam. Rondom de muziekkoepel op het plein zal een keur aan kunstenaars, creatievellingen , artiesten, performers, kooplui en ondernemers hun waren en producten presenteren aan het publiek: van kunst tot curiosa, van straatartiest tot portrettekenaar, van Franse chansons tot Rotterdamse smartlap.

MontMartre met een vette Rotterdamse knipoog, dus creatief Rotterdam (Noord) op zijn best!

Meet jezelf een zwierige snor aan bij de ‘Parade du Moustache’ en laat je portretteren. Slenter langs de 30 aanwezige kramen en stands en bekijk of trakteer jezelf op de vaak ter plekke vervaardigde kunstwerken. Smakelijke Franse en Hollandse lekkernijen nuttig je bij één van de eetkraampjes of op het gezellige terras ‘Petit Voer’, terwijl je luistert naar al dan niet live gezongen Franse chanson (met onvervalste Rotterdamse tongval). Als je uitgestruind bent, wandel je moe, maar voldaan, naar huis met een verse, knapperige baguette onder je ene arm, een mooi kunstwerkje onder de andere!

Klik hier voor een impressie van de dag.

Close
Go top